Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U JUVENTUSU

Talijani na naslovnici objavili katastrofalne vijesti za Mandžu, ovo sigurno nije očekivao!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
17.05.2019.
u 09:31

Mario Mandžukić nedavno je potpisao produljenje ugovora s Juventusom i sigurno se nije nadao da će ga se trener nakon toga pokušati riješiti.

Maxovo čišćenje, naslov je koji talijanski sportski dnevnik Tuttosport donosi na naslovnoj stranici. Članak se odnosi na promjene koje trener Maximiliano Allegri želi napraviti u svlačionici Juventusa i kojih se igrača želi riješiti.

Loša je vijest da je među njima je i Mario Mandžukić koji očito više nije u planovima trenera stare dame. Na Allegrijevoj "listi za odstrel" još su Douglas Costa, Paulo Dybala, João Cancelo i Alex Sandro.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije od sredine travnja nije na nogometnim terenima i sezona je za njega završila. Allegri je tada bio rekao da je uzrok ozljeda, no talijanski mediji pisali su da je priča puno dublja i da je došlo do sukoba na relaciji igrač – trener. Mandžukiću očito nije pomoglo ni to što je nedavno potpisao produljenje ugovora s torinskim klubom.

>> Naslovnica Tuttosporta

Foto: Naslovnica

Osim toga, strani mediji sada pišu da se ponovo aktualizirao Mandžukićev odlazak u Kinu i da ima ponudu neimenovanog tamošnjeg kluba.

Podsjećamo, Mandžo je prije godinu i pol dana dobio izdašnu ponudu kineskog kluba Hebei Fortune koji mu je nudio 30 milijuna eura za dvije sezone. Bivši vatreni tada nije pristao na odlazak iz Juventusa iako bi u Kini postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš.

Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine, a od tada je za staru damu odigrao 117 utakmica i zabio 30 golova. Četiri je puta osvojio talijansko prvenstvo, a tri puta kup.

>> Pogledajte što je Zvone Boban rekao nakon humanitarne utakmice

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar southman
southman
11:39 17.05.2019.

Prvi koji treba otići je Allegri !

SA
SI aka SI
14:01 17.05.2019.

postoji samo jedan omanji problem u priči- upravo je objavljeno da je Allegri dobio pedalu :)

VE
velist
11:23 17.05.2019.

Otkad je Mandžo u Juventusu, objavljeno je nebrojeno 'katastrofalnih' vijesti, a čovjek tamo već četiri godine i u međuvremenu postao kapetan. Ne mogu ni zamisliti gdje bi bio da je objavljena barem jedna 'dobra' vijest. Poznavanje nogometa i nogometne problematikee na nivou. Baj d vej, kaže moja susjeda da očekuje katastrofalne vijesti za Ronalda, a ako je nazovete može vam reći šta je ona čulada će mu se dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije