Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA

Talijani europski prvaci! Stigli do svog sedmog naslova

POL, CEV Herren EM 2021, Serbien vs Italien
EXPA/PIXSELL
19.09.2021.
u 23:45

Za Italiju je ovo sedmi naslov europskog prvaka, a prvi nakon 2005. godine

Talijanska muška odbojkaška reprezentacija osvojila je naslov europskog prvaka, u finalu EP u Katowicama Italija je svladala Sloveniju sa 3-2 (22-25, 25-20, 20-25, 25-20, 15-11).

Za Italiju je ovo sedmi naslov europskog prvaka, a prvi nakon 2005. godine.

Muška reprezentacija "azzurra" tako je ostvarila jednak uspjeh kao i njihove kolegice u ženskoj konkurenciji koje su osvojile europski naslov prije 15 dana.

S druge strane, Slovenija je treći put igrala u finalu i treći je put izgubila. Prije šest godina bolja je bila Francuska, prije dvije godine Srbija, a ovaj put Italija.

Brončanu medalju osvojila je domaća reprezentacija Poljske koja je u susretu za treće mjesto s uvjerljivih 3-0 (25-22, 25-16, 25-22) branitelja naslova Srbiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije