Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blistao gentile

Talijani deklasirali Izraelce sa 30 koševa razlike

Alessandro Gentile
Foto: Reuters/PIXSELL
13.09.2015.
u 20:25

Alesandro Gentile sa 27 koševa predvodio je Azzurre.

Italija je deklasirala Izrael u osmini finala Eurobasketa sa 30 koševa razlike (82:52) i u četvrtfinalu čeka pobjednika iz ogleda Litve i Gruzije.

Alessandro Gentile sa 27 koševa predvodio je Azzurre koji su od samog početka bili u prednosti. Na poluvrijeme su otišli sa 10 koševa prednosti, a onda su u trećoj četvrtini suparniku dozvolili da postigne tek 9 koševa. Momčad Simonea Pianigianija u tom razdoblju zabila je čak 28 koševa za potop Izraela.

Uz Gentilea najraspoloženiji bio je Belinelli (14 koševa) dok su se u izraelskoj momčadi istaknuli Mekel (20 koševa) i Eliyahu (12).

>>Katastrofa Hrvatske, Česi nas razbili u osmini finala Eurobasketa

>>Srbija u završnici slomila Finsku i ide na naše krvnike - Čehe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije