Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON NA SVOME
Povratak na članak

Tako se to radi! Stadion vrijedan milijardu eura isplatit će već za sedam godina

Stadion Tottenham Hotspur je plan koji traje već gotovo dva desetljeća i ovaj je trenutak za sve navijače Pijetlova bio dugoočekivan

Komentari 4

Avatar toxic alien
toxic alien
11:05 06.04.2019.

Cuj, tako se to radi! Engleska Premier Liga je najbogatija liga svijeta, liga koja je playground za svjetske milijardere, sponzori stoje u redu i naguravaju se... a stadioni su puni iz kola u kolo... Hajde neka novinar preuzme neki hrvatski klub pa neka nam pokaze kako se to radi!? Eto, Dinamo bi najvjerojatnije mogao sam financirati izgradnju svog stadiona, ali zato se gazda mora skrivati po susjednim zemljama jer Hrvat bi ti mozda i oprostio uspjeh, ali hrvatek sigurno nece... Hajde, neka Daniel Levy dodje u Hrvatsku pa neka pokaze "kako se to radi"!

VL
Avatar Croat
Croat
12:11 06.04.2019.

jebena racunica,koliko je prosjecna cijena ulaznice na tom stadionu a kolika bi bila u zagrebu ? evo bas gledam cijene ulaznica na allianz areni u münchenu,sljedeca utakmica je protiv bremena i najjeftinija ulaznica koja se jos moze kupiti stoji 81 € plus dodaci za internet prodaju i pretprodaju dodjes na ca 100€ i to je najlosije mjesto a najbolja stoje od 400€ pa do 800€. naravno sve utakmice rasprodane sa 75.000 ljudi cak i kup utakmica protiv drugoligasa.

VL
Avatar Radagast
Radagast
14:33 06.04.2019.

Lige petice nisu usporedive sa ostalim ligama. U ostalim ligama u gradnji uvijek učestvuju država i grad, zajedno sa sponzorima, nogometnim savezima i klubovima.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:47 06.04.2019.

Banderas će izgraditi još skuplji stadion.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.