Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječ stručnjaka nakon veličanstvenog preokreta
Povratak na članak

'Tako se igra, to je gard! Pucam od ponosa zbog ovakve Hrvatske, mi smo sad opasni za sve'

– Nakon utakmice s Marokom bio sam malo rezerviran, ali brzo sam nakon utakmice rekao da ćemo mi biti pravi i da ćemo Kanadu "razbiti". Bravo za sve, bravo za igrače, za stručni stožer, za izbornika, ovo je bila fantastična utakmica u svim segmentima, ma mi smo Hrvati – veselio se Igor Pamić s kojim smo razugovarali nakon velike pobjede Hrvatske protiv Kanade u Kataru.

Komentari 7

RE
RedTree
00:24 28.11.2022.

Bravo za danas, ali još ništa nije napravljeno. Treba biti pravi i u četvrtak, dati sve od sebe, hrabro i jako. Bilo je određenih grešaka i danas. Rupa između sredine i obrane, nakon koje je pao prvi gol i par opasnih udaraca s 18 metara njihovih, bolje blokirati ubačaje i još neki detalji.

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
07:43 28.11.2022.

Ma baš smo opasni uz ovakvu vladu i Plenkimuna koji je defakto instalirao Pupovca na vlast.... 🤡

VL
ST
stefj
07:32 28.11.2022.

Stvarno bravo za repku, odradili su dobar posao. Na početku je Dalić krenuo s Kramarićem na krilu i Livajom samim u napadu na širokom prostoru, to nije izgledalo dobro, pa primili smo gol od reprezentacije koja nikada nije dala gol na SP.. Barem je ovaj puta pravovremeno reagirao, pa je maknuo Kramarića s krila, a zapravo time žrtvovao Modrića, koji je dobar dio utakmice s 37 godina igrao krilo... Uz to je kasnije opet uveo Vlašića koji očito nije u formi i nije se nikako uklopio u ekipu. To liči na EP i forsiranje Rebića u špici... Kanada je ipak jedna od najlošijih ekipa na SP, tako da ne možemo ovo uzeti za neki veliki uspjeh, već kao kvalitetno odrađen posao. Belgija će biti prvi veliki test.

VL
BL
blackeder2022
15:04 28.11.2022.

Nemojte se previše radovati,jer će Dalić po starom i izkušanom receptu sastav koji pobijeduje izpremješati tako da opet stvari neče funkcijonirati.Nažalost to je odlika tima čija kvaliteta uveliko nadilazi trenersko znanje selektora,jer da nije tako,znalo bi se tko igra obranuu tko sredinu a tko napad ako su svi zdravi inu formi.Kod nas toga več 4 godine nema,Pogodi sastav mi bljesnemo rasturimo,ali već na drugoj utakmici drugi sastav voda u ušima i vadimo se iz g.vana samo individualnom kvalitetom igraća kojih fala bogu imamo,a ne zadlugom prodavaća magle Dalića.

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:07 28.11.2022.

samo pumpajte paćemo glatko izgubiti od belgije i ispasti, lukaku će uzet tri brufena

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
01:18 28.11.2022.

dajte decki, pa ova Kanada je ubjedljivo najtanja ekipa na cijelom turniru. U cetvrtak vam je pravi test. To prodjete, cestitamo, ali sumnjam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.