Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA POBJEDU

Svladali smo svjetske i europske prvake, a ostali bez polufinala

Hrvatska - Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.01.2019.
u 21:07

- Utakmica protiv Brazila nas je koštala polufinala i borbe za medalje i što nam sad vrijedi što smo dobili i svjetske i europske prvake - izjavio je Vranković

Eto dobili smo na ovom prvenstvu i aktualnog europskog prvaka Španjolsku i večeras svjetskog prvaka Francusku, ali što to vrijedi kada ne idemo u polufinale, kazao je izbornik rukometaša Lino Červar nakon pobjede nad Francuskom u Kolnu. 

S izbornikom se složio i Jakov Vranković zabio je tri gola na utakmici i borio se kao lav u obrani. 

- Igrali smo odličnu obranu, rijetko tko se može pohvaliti da je Francuzima dopustio samo 20 golova, 9 u prvom poluvremenu. Utakmica protiv Brazila nas je koštala polufinala i borbe za medalje i što nam sad vrijedi što smo dobili i svjetske i europske prvake - izjavio je Vranković, igrač Tatabanye. 

Francuski izbornik Didier Dinart pohvalio je Hrvatsku. 

- Nije ovo bila naša večer, nismo bili ni blizu stopostotnog angažmana. Možda razlog leži u tome što smo prije dva dana osigurali polufinale, a Hrvatski su bili puno motiviraniji jer su mogli ostati bez Olimpijskih igara. Hrvatska je pobijedila jer je bila borbenija - kazao je Dinart. 

>> Pogledajte kako je Lino Červar napao kritičare

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:38 23.01.2019.

Ma igrali smo lijepo i raznovrsno znamo da svi u regionu prate i zdušno navijaju za HR 😂

Avatar Zgubider.
Zgubider.
21:26 23.01.2019.

"...Svladali smo svjetske i europske prvake, a ostali bez polufinala..."___Pa normalno kad igraš bez golmana!?

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
21:28 23.01.2019.

Francuski izbornik je realan: nakon osiguranog 1/2 finala nisu bili motivirani kao Hrvati pa nisu išli na 100%. OK, ali sad moramo gledati da se dobro pripremimo za olimpijske igre i vratimo na sam vrh, gdje po kvaliteti pripadamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije