Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe vratio naslov

Svjetski UFC prvak imao najljepšu podršku, a pali su i poljupci!

Miočić
Foto: Instagram
18.08.2019.
u 08:56

Nakon tri runde u kojima je Daniel dominirao u četvrtoj je uslijedio preokret. Stipe je serijom snažnih udaraca uzdrmao dosadašnjeg prvaka, a onda i na spektakularan način završio borbu

Stipe Miočić je UFC prvaka u teškoj kategoriji. U borilačkom UFC 241 spektaklu američki borac hrvatskih korijena je nokautom u četvrtoj rundi pobijedio Daniela Cormiera i vratio pojas.

Nakon tri runde u kojima je Daniel dominirao u četvrtoj je uslijedio preokret. Stipe je serijom snažnih udaraca uzdrmao dosadašnjeg prvaka, a onda i na spektakularan način završio borbu.

Borilačka priredba održala se Anaheimu, a velika podrška u tom kalifornijskom gradu bili su njegova supruga Ryan Marie i kćerkica Meelah koji su na službeno vaganje stigli u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇭🇷❤️🇭🇷

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

A na kraju borbe u oktogon je stigla i Miočićeva supruga od koje su stigle najljepše čestitke. Ryan Marie je poljupcima pozdravila svog prvaka...

A koje su bili prvi dojmovi svjetskog UFC prvaka pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 1

MK
mksdk
10:12 18.08.2019.

Bravo Stipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije