Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONNIE O'SULLIVAN

Svjetski prvak i legenda: 'Uspio sam jer nisam smješten u ludnicu poslije traume, alkohola i droge'

Instagram
10.04.2023.
u 10:08

47-godišnji Englez već godinama spada u samu elitu ovog sporta, a upravo je on razlog zašto milijuni ljude prate snooker

Ronnie O'Sullivan čovjek je kojeg cijeli svijet poznaje mnogo bolje od sporta kojim se bavi. Zbog njega je snooker stekao globalnu popularnost, a popularna Raketa je predstavljen kao loš dečko kojeg apsolutno svi vole. Ronnie O'Sullivan najveća je snooker zvijezda svijeta i najbolji igrač u povijesti tog sporta. Englez je svojim stilom igre osvojila publiku širom planete i njegovi nastupi nešto su zaista posebno.

Nikada O'Sullivan nije mario za mišljenje drugih. Zbog toga je živio brzo i u teškoj depresiji koje su mu donijele traume iz djetinjstva, a koje je pokušao zaliječiti drogom i alkoholom. Ni on sam ne može da vjeruje kako danas nije zatvoren u nekoj ustanovi i što nije ovisnik o teškim drogama.

- Da ste 1998. ili 1999. godine pitali gdje ću biti za 24, 25 godina, nikada ne bih rekao da ću biti svjetski prvak, da ću se osjećati jako dobro, pogotovo nakon svega što sam prošao. Rekao bih da nema šanse da ću vidjeti djecu kako rastu i postaju odrasle osobe - rekao je Ronnie i dodaje:

- Sa dosta emocija sve proživljavam. Uspio sam i ne mislim na osvajanje trofeja. Uspio sam doživjeti 47 godina, a da nisam smješten u ludnicu i nisam ovisnik koji traži narednu dozu. 

Ronnie O'Sullivan je sedmostruki prvak svijeta, osvajao je sve što je htio i kad je htio. Kad bi mu se igralo, nitko mu ništa nije mogao, ali bilo je trenutaka kada je samo želio što prije otići kući. Donosilo je to neočekivane poraze. Međutim, nitko mu to nije zamjerio jer svi znaju da je on poseban i da će se kad-tad vratiti u velikom stilu.

O'Sullivan je zaslužan za svjetsku popularnost ovog sporta. Zbog njega su mnogi zavolili snooker za kojeg u životu nisu ni sanjali da će gledati ovaj sport. A gledati Ronnieja je istinsko zadovoljstvo i prava je sreća što je sa 47 godina još uvijek aktivan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije