Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA SAMO 23 GODINE

Svjetska prvakinja u biciklizmu počinila samoubojstvo

Kelly Catlin
Foto: Reuters/Pixsell
11.03.2019.
u 08:35

"Moja je sestra počinila samoubojstvo. Ona je jedina osoba s kojom sam dijelio cijeli život i strašno će mi nedostajati", napisao je Colin Catlin.

Američka biciklistica Kelly Catlin (23) počinila je samoubojstvo u petak u Kaliforniji. Otkrio je to njezin brat, a nakon toga je to potvrdio i njezin otac Mark.

"Moja je sestra počinila samoubojstvo. Ona je jedina osoba s kojom sam dijelio cijeli život i strašno će mi nedostajati", napisao je brat Colin Catlin.

"Američka biciklistička zajednica pretrpjela je razarajući gubitak zbog smrti Kelly Catlin. Kelly nam je bila više od sportašice i zauvijek će biti dio američke biciklističke obitelji", poručio je predsjednik američkog biciklističkog saveza Rob DeMartini.

Catlin je trostruka i aktualna svjetska prvakinja u ekipnom dvoranskom biciklizmu. Na Olimpijskim igrama u Riju 2016. osvojila je srebrnu medalju s reprezentacijom SAD-a.

Catlin je bila svestrana djevojka. Studirala je matematiku, svirala violinu, a nedavno je pisala o tome da joj je teško uskladiti sve obaveze. Nažalost, bolovala je od depresije zbog čega se odlučila na tragičan čin oduzimanja vlastitog života.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:24 11.03.2019.

Je li to Kelly ili Colin na slici ?

ZC
zorro.cz
11:33 11.03.2019.

pa iskreno, baš mi ie izgleda da je točna.

ZC
zorro.cz
11:35 11.03.2019.

a i brat joj je na istom putu, nažalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije