Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spust

Svindal odnio pobjedu, Natko Zrnčić-Dim 54.

Aksel LundSvindal
Reuters
29.12.2013.
u 15:55

Današnjom pobjedom Norvežanin je povećao prednost i u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Trenutačno ima 630 bodova, Marcel Hirscher je drugi s 435, Ted Ligety treći s 329 bodova

Aksel Lund Svindal pobjednik je današnjeg spusta koji se vozio u talijanskom Bormiju. Norveški skijaš odskijao je u vremenu 1:54.08, a iza sebe je ostavio Hannesa Reichelta, koji je zaostao 39 stotinki. Erik Guay zaostao je 51 stotinku i popeo se na pobjedničko postolje.

Ivica Kostelić propustio je današnji spust, a Natko Zrnčić-Dim bio je 54., kasnio je 3.55 sekundi za pobjednikom.

Svindal je vodeći u poretku spusta, ima 300 bodova, dok Guay ima 207. Današnjom pobjedom Norvežanin je povećao prednost i u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Trenutačno ima 630 bodova, Marcel Hirscher je drugi s 435, Ted Ligety treći s 329 bodova.

Inače, Bormio će sljedećeg vikenda biti domaćin slaloma koji se trebao održati u Zagrebu.

>>Ove sezone nema Snježne kraljice; Pavlek: Šteta je velika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije