Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN MRTAV

Svijet sporta u šoku: Nogometaš se borio s depresijom, svemu kumovala korona?

Nogometaš
Twitter
06.02.2021.
u 19:43

U klubu su mu rekli da ne računaju na njega, a posebno mu je teško padala odvojenost od obitelji koju nije mogao posjetiti zbog situacije s koronavirusom.

Tragična vijest potresla je Južnu Ameriku - nogometaš Santiago Garcia (30) pronađen je mrtav, a po svemu sudeći presudio je sam sebi.

Ovaj urugvajski nogometaš posljednjih pet godina igrao je u Argentini za Godoy Cruz. Pronađen je u svom domu u Mendozi nakon što je prijatelj pozvao policiju jer se Garcia nije javljao na pozive. Pronađen je na krevetu, a pored njega je bio pištolj.

Nesretni nogometaš prolazio je kroz teško razdoblje. U klubu su mu rekli da ne računaju na njega, a posebno mu je teško padala odvojenost od obitelji koju nije mogao posjetiti zbog situacije s koronavirusom. Posebno ga je mučilo što nije u Urugvaju mogao biti s kćerkicom koju nije vidio godinu dana. Zbog svega je bio na liječenju od depresije.

Garcia je ranije igrao u Urugvaju, Brazilu i Turskoj, a nastupao je za U-20 reprezentaciju svoje zemlje.


 
Sućut na Twitteru izrazio je Javier Mascherano, nekad sjajni nogometaš Liverpoola, Barcelone i argentinske reprezentacije.

"Počivao u miru. Izražavam sućut njegovoj obitelji i prijateljima", napisao je Mascherano.


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:36 06.02.2021.

u šoku sam, ne mogu ni jesti ni spavati....😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije