Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO JOŠ NISMO VIDJELI

Svi su ostali u čudu kad su vidjeli gdje ova majka doji svoju bebicu

Breastfeeding protest in Nottingham
Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
04.03.2021.
u 10:16

30-godišnja Antonella podojila je svoju 11-mjesečnu Madi na poluvremenu utakmice Tomas de Rocamora i Velez Sarsfiedla.

Argentinska košarkašica Antonella Gonzalez postala je hit na internetu zbog mjesta na kojem je dojila svoju bebu.

Naime, 30-godišnja Antonella podojila je svoju 11-mjesečnu Madi na poluvremenu utakmice Tomas de Rocamora i Velez Sarsfiedla.

A da priča bude još bolja, ova majka i košarkašica odigrala je 25 minuta te ubacila osam koševa i pomogla svojoj momčadi da dođe do pobjede.

- Iznenadila sam se što je nešto tako prirodno kao što je dojenje izazvalo toliku pozornost. Neka ovo bude poruka za sve mame koje misle da se nakon trudnoće ne mogu vratiti svojim aktivnostima - rekla je Antonella koja radi, igra košarku i uz to je majka.

- Ponekad trčim na sve strane, ali ona je uz mene. Madi je dobra curica i prilagođava se svemu. Nekad odlazi na treninge sa mnom, a nekad ostane kod bake ili teta - dodala je Antonella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CABB (@cabboficial)

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:40 04.03.2021.

Meni je cudno da je to cudno vl...zbog cega ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije