Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE EUROPSKI PUT
Povratak na članak

Svi su očekivali novi Dinamo, ali je trener Bjelica prevario Izraelce

Bjelica, koji je inače vrlo otvoren prema javnosti, odlučio se igrati skrivača, pa je i na posljednjim dvjema utakmicama izmiješao karte i ‘špijuni’, ako ih je i bilo, ništa nisu mogli otkriti.

Komentari 20

IL
ilijan
19:00 23.07.2018.

Ajmo Dinamo idemo U ligu prvaka!

VL
MA
Marsijanac
19:15 23.07.2018.

Dinamo , kao i repka, ima jednu tesku boljku.Nemamo klasicnog centarfora. Proizveo je Dinamo hrpu mladih talenata ali nigdje nema na vidiku buduceg Sukera ili Eduarda. Uh , kad se sjetim Drazena Jerkovica.

VL
FR
freeshooter
00:40 24.07.2018.

Za jako bitnu utakmicu, te na otvaranju sezone, logičan pristup svakog pravog trenera, ne treba ljubiti i grliti suparnike kao Kljuno.

VL
CR
crocro
06:49 24.07.2018.

Dokle se moramo sramotiti i ponižavati da treninge moramo odrađivati u sloveniji. U prelijepoj Hrvatskoj koja obiluje prekrasnim krajolicima i prirodnim ljepotama, koja ima terena primjerenih za treniranje, i Hrvatska nogometna reprezentacija i naši klubovi (kao što vidimo sada i Dinamo), odlaze u drugu susjednu državu kao da ona ima bolje terene za pripreme. Kada bi odlazili u neku drugu udaljeniju egzotičnu zemlju, gdje ima duplo više kisika i čistog zraka za disanje i nešto posebno što bi dalo energiju igračima, to bih shvatio, ali ove postupke odlaska u sloveniju na treniranje i pripreme ja ne shvaćam. Zar novac ne može ostati u domovini koja ima prekrasnih terena i mirnih krajolika za opuštanje. Da su otišli na Triglav još bih shvatio ali u jedne toplice Čatež, gotovo na Hrvatskoj granici, to ne shvaćam. Slovenci imaju puno više razloga dolaziti u Hrvatsku trenirati, ali oni niti ne pomišljaju da bi njihove reprezentacije eure ostavile u Hrvatskoj pa taman da nemaju niti jedno igralište i toplice. Oni bi trenirali na livadi. Ja mislim da je krajnje vrijeme da se uozbiljimo i poštujemo svoju Hrvatsku koja ima i više nego dovoljno da može igračima omogućiti treninge na vrhunskom nivou.

VL
JG
jozagulikoza.guli
20:49 23.07.2018.

Uredništvo, naslovi su vam glupi go bola.

VL
VL
vladek
07:55 24.07.2018.

I mi Dinamovci iz Slovenije bi htjeli gledati utakmicu Dinama,gdje bi mogao gledati tekmu Hvala i naprijed Dinamo

VL
ST
stefj
22:04 23.07.2018.

Hm, ne znam da li je zavarao Izraelce, to ćemo vidjeti tek sutra, ali je sigurno zavarao sve ostale, možda i sebe. Ne vidi se niti kontura momčadi, niti taktika, a niti igrači...

VL
BI
binki
19:04 23.07.2018.

Lopina opljčkao klub kojem je sad derbi igrati protiv rudeša .e moj franjo jel se okrečeš u grobu kaj je ovaj jugoslovenčina napravio od kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.