Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČITATELJ OTKRIO

Svi se pitaju: Tko je irski nogometaš kojeg Niko Kovač vodi na SP?

Sean Lynch
Foto: Screenshot/Irish Examiner
17.05.2014.
u 19:00

FIFA je na svojim službenim stranicama objavila popis igrača izbornika Kovača i tamo je u veznom redu naveden Sean Lynch iz njemačkog HSV-a.

Mediji diljem svijeta bacili su se u potragu za nogometašem po imenu Sean Lynch kojeg je, prema FIFA-i, Niko Kovač uvrstio u širi popis igrača za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Naime, FIFA je na svojim službenim stranicama objavila popis igrača izbornika Kovača i tamo je u veznom redu naveden Sean Lynch iz njemačkog HSV-a.

Foto: Screenshot/FIFA

Takav popis igrača prenijeli su američki mediji ESPN i Fox, a tko je nepoznati igrač otkrilo se zahvaljujući irskim medijima koji su se bacili u potragu. Oni su pomislili da je Sean Lynch igrač irskih korijena pa su ga odlučili provjeriti na stranicama nogometnog kluba HSV, međutim tamo nije zabilježen.

Misterij je uspješno razriješio jedan čitatelj koji je primijetio kako na popisu igrača kojeg je prenijela FIFA nema igrača HSV-a Milana Badelja. Nakon što je u Google Prevoditelj upisao ime Milana Badelja, Google ga je preveo kao Seana Lyncha.

Foto: Screenshot/reuters

Nakon pisanja brojnih medija o tome, FIFA je ispravila pogrešku pa je tako sada na popisu Milan Badelj.

Komentara 2

SV
svitilnik
20:20 17.05.2014.

Nažalost , što se kompjuterska tehnologija više razvija to je više nepismenih ili polupismenih. Čak bi se moglo reći i glupljih. Ljudi su prestali razmišljati i učiti , nemaju želju ka otkrivanju , istraživanju a samo tako se stvaraju noveve ideje. Ako nešto želiš saznati samo utipkaš na Google-u i to imaš . Puno mozga za to ne trebaš , postajemo primitivniji a mozak zakržljaliji

Ivan Štorga
22:58 17.05.2014.

G. Da li je svjetska nogometna organizacija FIFA ili FIFI?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije