Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJA MOMČAD
Povratak na članak

Svi se pitaju jedno pitanje vezano za Premiership, a nitko ne zna odgovor

Stavi li se kreativac Bluesa u vezni red kao ofenzivniji član umjesto Pogbe, imali bismo savršen sastav najboljih 11

Komentari 2

BL
blekpanther
23:22 26.04.2019.

A sta komentirati kad niko ziv nerazumi sta je pjesnik htio reci!

VL
DU
Deleted user
06:58 27.04.2019.

Cifre za igraće Hrvatske čine se realnima u odnosu na ostali dio Europe/Svijeta, mada sam veliki protivnik tako visokim cijenama igrača? Bojim se da će to uništiti nogomet! Zapravo se to već i desilo i podjelilo Svijet na desetak strašno jakih momčadi, možda i manje, dok su svi ostali tu za popunjavanje kojekakvih drugorazrednih liga, koje su postale negledljive? Čini se da u EU igra samo par momčadi, ostali su "nestali" te godinama već "ne postoje" na karti Svjetskog nogometa"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.