Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR

''Svi oni koje neće Gobac mogu doći k meni''

Lino Červar
Reuters
07.04.2010.
u 11:50

Lino Červar izgubio je prvu od triju dosad odigranih utakmica s Vardarom, no još uvijek s Metalurgom ima četiri boda više.

Hoće li sljedeće sezone imati turbojaku momčad s, primjerice, Kirom Lazarovom?

– Svi igrači koji su višak u Zagrebu mogu doći k nama – rekao je Červar.

Koliko je to objektivno?

– Ne znam. Lazarov bi mogao doći, a o ostalima će odlučiti moj klupski gazda koji daje novac. Kiro je u Skoplju iznimno popularan i siguran sam da bi zbog njega dvorane u kojima bi igrao bile dupkom pune – rekao je Červar.

Zoran Gobac pak u šali kaže:

– Ako u Skoplje dođu Lazarov i Balić, onda neće biti novca za Červara.

Hrvatski izbornik sljedećeg će tjedna doputovati u Zagreb na konačne pregovore o produljenju ugovora s Hrvatskim rukometnim savezom.

– Moram sve vidjeti na papiru i potom odlučiti.

Po svemu sudeći, blizu je odluke da vodi reprezentaciju do kraja OI 2012. godine

– Žao mi je što se nismo okupili kada je EHF-vikend. Dok drugi budu igrali, naši će se igrači odmarati, a to nije dobro – rekao je Červar. Da su zagrebaši ušli u četvrtfinale Lige prvaka, preskakanje EHF-vikenda imalo bi smisla. Ovako su neki mladi igrači ostali uskraćeni za barem jednu jaku utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije