Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro plan sanacije

Svi igrači Hajduka su na prodaju, ne i Pašalić

'30.06.2013., Slovenija, Zavrc -  Prijateljska nogometna utakmica izmedju NK Zavrc i HNK Hajduk. Mario Pasalic. Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
17.09.2013.
u 12:41

– Htjeli su ih upoznati predstavnici Catanije. Željeli su vidjeti tog mladića, malo popričati s Pašalićima. Nije bilo pregovora o prodaji

Mario Pašalić, novi Hajdukov "wunderkind", koji je s 18 godina i dva gola srušio moćni Dinamo i dalje je splitska priča broj jedan.

Dva gola u derbiju ne zabijaju se svaki dan, to je, otkako je Hrvatske lige, u prvenstvenim dvobojima u dresu Hajduka uspjelo tek Nenadu Praliji, Stanku Bubalu i Deanu Računici.

Sada se situacija oko prodaje Pašalića drastično promijenila. Predsjednik Marin Brbić i dio članova Nadzornog odbora u noći nakon derbija doveli su Pašalića i oca u prostorije kluba.

Pregovora nije bilo

– Htjeli su ih upoznati predstavnici Catanije. Željeli su vidjeti tog mladića, malo popričati s Pašalićima. Nije bilo pregovora o prodaji – kaže nam Brbić.

Catania ga silno želi, to je poznato, odmah bi dali milijun eura, ostavili ga do zime u Hajduku. I sve je to super, ali prvi detalj je što Pašalić sebe ne vidi u Cataniji. I ne želi ići. Drugi, još važniji detalj su dva gola Dinamu. Pašalićevi golovi dokaz su da je on igrač za nešto više.

– Ovo su novi trenuci, sad nije za prodaju. Odnosno, znate da su svi naši igrači na prodaju, u takvom smo trenutku, ali Pašalić može postići veliku vrijednost na tržištu. To će biti naša vodilja u svim razgovorima – rekao je Brbić.

Zanimljiva obitelj su ti Pašalići. Poljudom se prepričava kako je njegov otac potpisao stipendijski ugovor s Hajdukom. Dok su drugi klinci, odnosno roditelji uzimali ugovore, dolazili s odvjetnicima i menadžerima, proučavali što piše, Pašalićev otac je uzeo ugovor i potpisao ga, a da ga nije ni pročitao.

Stipendijski ugovor

A Pašalićeva prodaja na zimu trebala bi biti samo dio plana predsjednika Marina Brbića i Nadzornog odbora, koji kane predočiti gradonačelniku Ivi Baltasaru. Naime, Brbić će u najkraćem mogućem roku predočiti gradonačelniku plan sanacije Hajduka, zatražit će od njega da odgodi bilo kakve planove o prodaji. Dat će sam sebi rok do zime da stabilizira klub, pa ako ne uspije neka onda Baltasar traži kupce. U prijevodu to znači da će ići na prodaju Pašalića, Maloče, Mikanovića i ostalih, a dio sredstava bi na posudbu dobio od jednog švicarskog fonda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije