Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Švedska agencija htjela uzeti novac za Turininu obitelj?!

Turina utakmica (1)
Erik Masterson/SCANPIX/PIXSELL
18.05.2013.
u 17:12

- Ne želimo izlaziti s iznosom u javnost. Fondacija Ivana Turine je u nastajanju i nadamo se da će nastaviti s rastom - rekao je marketinški direktor Mattias Hallgrim agencije.

Švedska agencija koje se bavi prodajom ulaznica odlučila je donirati novac za fondaciju Ivana Turine tek nakon niza kritika i optužbi da je zadržala sredstva.

AIK i Dinamo prošli su ponedjeljak odigrali utakmicu za pokojnog vratara, a agencija Ticnet je zadržala zaradu. Nakon toga su navijači preko Facebook stranice Ticneta izvršili pritisak. Zatražili da se novac uplati Turininoj obitelji i agencija je popustila.

- Ne želimo izlaziti s iznosom u javnost. Fondacija Ivana Turine je u nastajanju i nadamo se da će nastaviti s rastom - rekao je marketinški direktor Mattias Hallgrim za Reuters.

U agenciji se brane da je AIK žurio s organizacijom utakmice i stavio utakmicu u sustav Ticneta, ali nije zatražio sponzorstvo.

- Naravno da bi naš odgovor bio pozitivan da su nas pitali - rekao je Hallgrim.

>> Tuga i suze: 1500 ljudi na ispraćaju Ivana Turine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije