Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIGE ZBOG KORONE

Šveđani potvrdili da imaju zaraženog igrača, Hrvati još čekaju rezultate

Carl Starfelt
SHAMIL ZHUMATOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.11.2020.
u 21:40

Švedska vrsta će u biti i bez izbornika Janne Anderssona koji je bio pozitivan na COVID-19 na testiranju prije dva dana

Branič ruskog prvoligaša Rubina Carl Starfelt (25) propustit će subotnju utakmicu protiv Hrvatske u Ligi nacija zbog pozitivnog testa na koronavirus, objavio je Švedski nogometni savez.

- Carl je dobro i izoliran je u hotelskoj sobi u skladu s UEFA-inim protokolom i lokalnim pravilima za kontrolu infekcije - kazao je liječnik reprezentacije Anders Valentin.

Švedska vrsta će u biti i bez izbornika Janne Anderssona koji je bio pozitivan na COVID-19 na testiranju prije dva dana. - Andersson se osjeća relativno dobro, ali neće se moći pridružiti reprezentaciji - dodao je doktor Valentin.

Dodajmo kako su se reprezentaciji priključili Robin Olsen, Emil Krafth, Filip Helander, Victor Nilsson Lindelöf i Ken Sema koji igraju u Engleskoj.

U subotu će svi igrači i stručni stožer švedske vrste biti ponovno testirani.

- Trudimo se brinuti o sebi koliko možemo - kazao je švedski napadač Marcus Berg i dodao: Naravno da o tome razgovarate i izuzetno puno razmišljate. Međutim, ne možemo puno učiniti. Jedino možemo slijediti savjete koje dobijemo. Nevjerojatno je teško. Stvarno ne želite biti odsutni u ovom periodu s mnogim važnim utakmicama.

Utakmica između Švedske i Hrvatske na rasporedu je u subotu u Solni. 

Dva kola prije kraja natjecanja Lige nacija u našoj skupini vode Francuska i Portugal sa po 10 bodova, Hrvatska je druga s tri boda, dok Švedska na začelju nema niti jedan bod.

Pobjednik skupine izborit će plasman na Final Four, dok posljednjeplasirana ekipa seli u niži razred.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:27 13.11.2020.

Šveđani potvrdili da imaju zaraženog igrača, Hrvati još čekaju rezultate ima li u ekipi koji balkanski koji nije zaražen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije