Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Ćiro Blažević: Lijepi moji Srbi, kakva je ovo zajeb***?!

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
13.11.2020.
u 08:34

- Lijepi moji, pa što vam je bilo?! Razočarali ste... Podbacili... Očekivao sam bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio ona momčad koja je razbila Norvešku.

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević za srbijanske je medije komentirao neuspjeh tamošnje reprezentacije koja je ostala bez Eura nakon što je sinoć u Beogradu na jedanaesterce poražena od Škotske.

- Lijepi moji, pa što vam je bilo?! Razočarali ste... Podbacili... Očekivao sam bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio ona momčad koja je razbila Norvešku. Ne znam što vam se dogodilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti - rekao je Ćiro za Kurir pa naglasio:

- Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima puno više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koja je adekvatna vašoj nadarenosti. I dalje tvrdim da su igrači s našeg i vašeg podneblja najbolji na svijetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija.

Žao mu je što Srbija na Euru neće igrati u skupini s Hrvatskom.

- Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik nogometa. Privukao bi veliku pažnju europske javnosti. I uvjeren sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije - zaključio je Ćiro.

Ključne riječi

Komentara 27

MR
mrkvax
08:56 13.11.2020.

Upravo zato su i izgubili iz straha od susreta s Hrvatskom...Znaju oni kako bi to završilo pa bolje izgubiti od Škotske nego od Hrvatske...

IP
ivica.paulic.3
12:09 13.11.2020.

Kad vidim ohig ciru premda je star meni se s...

MD
mala_domejana
09:48 13.11.2020.

Ćiro, je li to buncate od one gripe koju ste dobili kad ste ljubili pok. Predsjednika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije