Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Kovač: Kada je bila presica, ja sam se dobro zabavljao

Niko Kovač Bayern
Foto: DPA/Pixsell
1/4
22.10.2018.
u 20:52

Takve stvari samo vas ubiju u pojam, želim imati čistu glavu u donošenju odluka - rekao je Kovač

Niko Kovač je prošlog vikenda skinuo veliki teret s leđa. Njegov Bayern prekinuo je niz od četiri utakmice bez pobjede i u gostima nadjačao Wolfsburg s 3:1.

Njemački prvak je u utorak pred novim izazovom. U 3. kolu Lige prvaka Kovačeva družina u Ateni igra protiv AEK-a (18.55).

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

- Poštujemo AEK, jer to je momčad koja sjajno igra na svom terenu i kod kuće ima veliku podršku navijača. Znamo koliko su navijači važni. Gledao sam AEK-ove utakmice i dobro se pripremao. Želimo pobjedu - istaknuo je Niko Kovač te odgovorio što misli u presici kada je Bayernovi čelnici prozvali medije: 

- Nisam znao u kojem će smjeru ići njihova presica. Nakon toga sam izjavio kako sam se dobro zabavljao. To se odnosilo na događaje tog popodneva, a ne na presicu predsjednika Hoenessa. Vjerujte, što čovjek manje čita to se osjeća bolje. Takve stvari samo vas ubiju u pojam, želim imati čistu glavu u donošenju odluka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:02 22.10.2018.

I meni se sviđa kako Mandžo salutira, danima objavljuje tu sliku V.L. hvala vam !

DI
Direkt
21:36 22.10.2018.

A kako je Sergej večeras?

DU
Deleted user
20:56 22.10.2018.

U takvim klubovima nema zabave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije