Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Sve dalje od osmine finale: Zagreb poražen od Celja

Damir Bičanić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
10.11.2019.
u 21:42

PPD Zagreb je deset minuta prije kraja uspio izjednačiti na 18:18, no Celjani tada rade seriju 3:0

Rukometaši PPD Zagreba sve su dalje od plasmana u osminu finala Lige prvaka nakon što su u susretu 7. kola A skupine izgubili na gostovanju od Celje Pivovarne Laško sa 22:24 upisavši i šesti poraz.

U sudaru s izravnim suparnikom za plasman u osminu finala PPD Zagreb je doživio novi poraz pa je nakon sedam kola ostao na tek jednom bodu osvojenom u prošlom kolu kod Elverum Handballa.

Bila je to čvrsta utakmica s malo golova u kojoj je domaćin vodio praktički cijeli susret. Hrvatski prvak je tijekom susreta samo u dva navrata bio u vodstvu i to tijekom prvog poluvremena (3:2, 7:6).

Slovenski sastav je u prvom poluvremenu najviše vodio s dva gola prednosti, dok je u drugom dijelu došao i do tri gola viška.

PPD Zagreb je deset minuta prije kraja uspio izjednačiti na 18:18, no Celjani tada rade seriju 3:0 i šest minuta prije kraja pobjegli su na 21:18.

Zagreb se u završnici u tri navrata približio na minus jedan (21:20, 22:21, 23:22), no sve je bilo gotovo.kada je David Razgoz zabio za 24:22 deset sekundi prije kraja.

Domaćine su do pobjede predvodili Josip Šarac sa šest golova, Domen Novak s pet, te Matic Grošelj sa četiri gola, dok su kod Zagreba najefikasniji bili Damir Bičanić sa šest, te Zlatko Horvat i Matej Hrstić sa po četiri gola.

U ostalim susretima ove skupine Barcelona je na gostovanju pobijedila Aalborg sa 34:30, Pick Szeged je porazio Elverum Handball sa 32:25, dok je PSG u srijedu na gostovanju pobijedio Flensburg-Handewitt sa 30:29.

Na ljestvici vode Barcelona i PSG sa po 12 bodova, dok Pick Szeged ima 11 bodova. Posljednja dva mjesta sa po jednim bodom drže PPD Zagreb i Elverum.

U idućem kolu Zagreb će 14. studenog ugostiti Celje PL.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pappmisi
20:44 14.11.2019.

Najveca greska je bila Otkaz Cervaru !!!!!! Cervaru ste trebali dati punu podrsku u Radu !! Napravio bi selekciju igraca i Zagreb bi bio miran u narednih 5 godina !!! Ovo je sada za Plakati !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije