Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIĐA MU SE ZAGREB

Švarny ostaje 'medvjed': Želim otići na 'Snježnu kraljicu'

ivan švarny, medveščak
Igor Kralj/Pixsell
17.10.2013.
u 11:35

- Volim grad. Zagreb je predivan i momčad je odlična, od trenerskog kadra, igrača pa sve do osoblja koje radi u klubu, a i udaljen je samo četiri sata vožnje od mog doma - rekao je Švarny

Ivan Švarny u Medveščak je stigao kao zamjena za ozlijeđenog Kylea Klubertanza, ali dobrim igrama natjerao je čelnike \'medvjeda\' da ga zadrže u Zagrebz do kraja sezone.

- Jako smo zadovoljni s njegovom igrom i drago nam je što će ostati s nama do kraja sezone - rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Švarny je u ovoj sezoni odigrao 17 utakmica za \'medvjede\' i zabio jedan gol. U prosjeku je na ledu 22:27 minuta.

- S Medveščakom ostajem do kraja sezone. Zapravo, ugovor sam potpisao na početku sezone uz dodatak da klub do 14. listopada može prekinuti ugovor. Volim  grad. Zagreb je predivan i momčad je odlična, od trenerskog kadra, igrača pa sve do osoblja koje radi u klubu, a i udaljen je samo četiri sata vožnje od mog doma - rekao je Švarny te dodao:

- Zbog gustog rasporeda utakmica i putovanja, nisam imao priliku otići niti na jedan sportski događaj. U siječnju se na planini iznad Zagreba održava veliko skijaško natjecanje na kojem nastupa Ivica Kostelić. Budući da on i njegova sestra Janica dolaze ponekad na naše utakmice i navijaju za nas, želja mi je otići pogledati to natjecanje.

Navijači Medveščaka prirasli su mu srcu:

- Navijači su fantastični. Cijelo vrijeme, tijekom cijele utakmice navijaju. Oni su definitivno naš šesti igrač. Prepoznaju li me? Zagreb je veliki grad i mislim da nas je malo teže prepoznati bez kacige, što i nije tako loše. Zasad me još nitko nije prepoznao na ulici, ali tko zna - rekao je Slovak.

>> Gojanović nakon osam utakmica oprao majicu

>>  Montador odigrao posljednju utakmicu za Medveščak!?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije