Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Svakim danom je sve gore, hoće li uopće biti nastavka sezone?

Testovi na koronavirus
Foto: Reuters/Pixsell
02.07.2020.
u 22:16

Sve 22 momčadi koje sudjeluju u nastavku sezone trebale bi doputovati u Orlando do 7. srpnja

Manje od tjedan dana prije predviđenoga roka za otvaranje trening-kampova na Floridi još je devet košarkaša iz NBA lige bilo pozitivno na testiranju na koronavirus.

Time je broj zaraženih igrača narastao na 25 jer ih je na testiranjima provedenima prošloga tjedna njih 16 bilo pozitivno.

- Bilo koji igrač, trener ili član stručnog stožera koji je pozitivan na testiranju ostat će u samoizolaciji sve dok ne zadovolji sve propisane javnozdravstvene protokole te ga liječnik ne proglasi zdravim - objavila je NBA liga.

Sve 22 momčadi koje sudjeluju u nastavku sezone trebale bi doputovati u Orlando do 7. srpnja, a sezona bi se trebala nastaviti u Disney Worldu 30. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije