Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRST INTEGRITET

Svaka čast! Odbio 100 milijuna dolara zbog obećanja koje je dao majci

Vladimir Putin i Khabib Nurmagomedov
Reuters/Pixsell
26.05.2021.
u 10:01

U Hotboxing podcastu Mike Tysona, Abdelaziz je otkrio kako ponude i dalje postoje, a dvije su se na više načina istaknule

Tek što smo se svi pomirili s tim kako je Khabib Nurmagomedov završio svoju karijeru, pojavile su se priče o ponudama kakve je donedavni UFC-ov prvak lake kategorije dobivao, prenosi Fightsite.

Njegov dugogodišnji menadžer Ali Abdelaziz iste je primao, ali ih je sve morao odbiti, budući da je njegov klijent čovjek od riječi. Ako ga Dana White iz više pokušaja nije uspio nagovoriti na nastavak karijere, teško da to itko može.

No, interes će vjerojatno još neko vrijeme postojati, a ponude bi također isto to vrijeme mogle biti basnoslovne. One na koje rijetko tko može ostati ravnodušan. Khabib ipak za sada nije bilo tko. U Hotboxing podcastu Mike Tysona, Abdelaziz je otkrio kako ponude i dalje postoje, a dvije su se na više načina istaknule.

"Prije dva tjedna ili desetak dana, nazvao me Dana. Rekao je da se George St-Pierre želi boriti protiv Khabiba u borbi do 75 kilograma. Mi smo dugo čekali na Georgesa. Meni je Georges drag, prijatelji smo, ali čekali smo ga četiri ili pet godina, dok je on dvojio dolazi li ili ne. Sad kad su obojica umirovljeni, imao je ideju da se vrate i međusobno bore. No, Khabib je isto tako dobio i ponudu od sto milijuna dolara da se bori protiv Floyda Mayweathera. Nakon što se umirovio. Sto milijuna! Pitajte Floyda. Ali, on je rekao da je umirovljen, da je tako rekao majci i da će održati riječ. Da mu majka kaže da se ponovno bori, možda bi to i napravio. No, trenutno mu govori da to više ne želi", ispričao je Abdelaziz.

Pokušao je još dati bolji prijedlog za GSP-a, ako se poželi vratiti. Još jednog borca iz svoje ergele i dominantnog prvaka kategorije kojom je Georges godinama vladao.

"Georges se htio vratiti i boriti protiv nekoga nedodirljivog. Protiv pound-for-pound kralja. Ja za njega imam prijedlog. To je Kamaru Usman, čovjek koji u UFC-u nije izgubio. Nitko ga nije ugrozio, svakoga je pregazio, zar ne? Ako se želi boriti, oni su ista kategorija. Georges, vrati se i bori protiv Kamarua, bit ćemo i više nego sretni. UFC će također biti sretan. To je ogromna borba", uputio je poziv Kanađaninu, koji teško da će ovaj prihvatiti.

Gledajući da je GSP više puta potvrdio kako je završio s profesionalnom MMA karijerom, ne možemo biti sigurni koliko ova izjava ima temelja. S druge strane, on se ipak želi boriti izvan UFC-a, no trenutno mu promocija s kojom još uvijek ima ugovor to ne dozvoljava. Imao je Trillerovu ponudu za boksački meč protiv Oscara De La Hoye, no UFC je isti stopirao, mnogi smatraju iz osobnih razloga Dane Whitea.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:15 26.05.2021.

Za neke ipak riječ više vrijedi od novca. Zapad nije dorastao takvom načinu razmišljanja jer nikad nije zadovaljan s količinom novca na računu i skupocjenim jurilicama koje nema prilike koristiti zbog nedostatka vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije