Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽALI

Američka olimpijka bila je prostitutka: Spavala bih s desetak muškaraca u noći

Suzy Favor Hamilton
Foto: Instagram
1/5
24.10.2017.
u 09:44

– Moj je muž znao što radim, ali nije me mogao zaustaviti – rekla je.

Bivša američka atletičarka Suzy Favor Hamilton predstavljala je SAD čak na trima Olimpijskim igrama; 1992., 1996. i 2000., ali nikada nije osvajala medalje u srednjoprugaškim natjecanjima. Unatoč tome, sponzori su je uvijek voljeli, ponajviše zbog dobrog izgleda.

Usluge je naplaćivala 600 dolara po satu, a dvostruki život otkriven je nakon što je nekim klijentima priznala svoj pravi identitet. Danas kaže da je razotkrivanje tajnog života najbolja stvar koja joj se dogodila.

Suzy Favor Hamilton
1/5

– Prolazila sam kroz teško razdoblje. Moj je muž znao što radim, ali me nije mogao zaustaviti – rekla je i objasnila da joj je seks s nepoznatim muškarcima davao snagu jer u drugim stvarima nije vidjela vrijednost. Usput je odlično zarađivala.

– Da nisam to radila, tko zna kako bih završila. Bila sam nezasitna, spavala bih s desetak muškaraca u jednoj noći. Onda bih došla kući i sve ispričala mužu.

Favor Hamilton izgubila je brojne sponzore nakon što se doznalo čime se bavi. No, uspjela se izvući iz ralja prostitucije i danas nastupa kao govornik na konferencijama o mentalnom zdravlju. Izdala je i knjigu u kojoj je progovorila o iscjeljivanju i liječenju od bipolarnog poremećaja, od kojeg je patila.

Komentara 16

LU
Lujo123
10:20 24.10.2017.

Zakaj VL toliku pozornost poklanja svim mogućim vidovima prostitucije? Jel pokušavate našim kćerima nametnuti takav svjetonazor kakti nekaj poželjnog i ponosnog? Marš!!!

MI
misterxy
11:10 24.10.2017.

hm , nisam znao da je karanje olimpijska disciplina , hvala VL !!

LA
lauda
11:17 24.10.2017.

Bome se ova naspavala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije