Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi na Cipru

Suzavcem rastjerivali navijače, 32 uhićena

neredi05
AFP
28.02.2011.
u 19:14

Policija je na utakmici ciparske lige između Anorthosisa iz Famaguste i Omonije iz Nicosije obuzdavala više od 500 huligana

Nema samo hrvatska policija ovih dana pune ruke posla s huliganima. Na utakmici ciparske lige između Anorthosisa iz Famaguste i Omonije iz Nicosije došlo je do velikih nereda u kojim je sudjelovalo više od 500 razularenih navijača. Oni su u obračunu s policijom bili oboružani kamenjem, noževima i Molotovljevim koktelima, a snage reda su, kako bi obuzdale navijače, morale upotrijebiti i suzavac.

Kako se dim od suzavca proširio terenom, utakmica je bila prekinuta na pola sata. Uhićena su 32 navijača, što je najviše uhićenja u povijesti Cipra, kada je riječ o nasilju na nogometnim stadionima. Susret je inače završio s miroljubivih 0:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije