Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN ČILIĆ

Na kioscima Večernjakova knjiga o pobjedniku US Opena

Marin Čilić
Foto: VL
14.09.2014.
u 18:56

Marin je na US Openu u odlučujućim mečevima pokazao lakoću svoje svjetskosti te se otvorio svijetu i postao njegova svojina, baš kao Međugorje

Marin Čilić – tenisko čudo iz Međugorja”, prvu knjigu o hrvatskom teniskom šampionu koji je s takvom lakoćom osvojio US Open, od danas možete naći na kioscima u izdanju Večernjeg lista za samo 19,90 kuna. Na stotinjak stranica Večernjakovi novinari, kolumnisti, teniski znalci te poznate osobe iz javnog, političkog i sportskog života donose pregršt zanimljivih priča o životu i sportskom uspjehu mladića s hercegovačkog krša koji je postao teniski kralj Amerike.

U prvom dijelu knjige Ivica Radoš donosi životnu priču junaka iz Međugorja. O njegovim teniskim počecima govore njegovi roditelji, braća i najbliži prijatelji. Sociolog Slaven Letica napisao je esej o “Svjetskom čudu iz Međugorja” obradivši u njemu sve aspekte njegova životnog puta i uspona u teniskom svijetu. Novinar Anton Filić, koji je Marina pratio tijekom karijere, donosi priču o trenerima koji su u Čilićevu karijeru utkali svoje znanje i doveli ga do pobjednika US Opena. U knjizi se nalaze i priče svjedoka osvajanja naslova iz New Yorka, a kako su doživjeli Čilićev uspjeh u knjizi pišu gradonačelnik Milan Bandić, Milan Ivkošić, Nino Raspudić, Ivan Aralica, Antun Vrdoljak, kardinal Vinko Puljić, predsjednik HTS-a Franjo Luković, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i brojne druge poznate osobe.

>> Čilić otkrio Lettermanu o čemu je 'razmišljao' tijekom finala US Opena!

>> Thompson dolazi dočekati Marina Čilića, a potom mu i zapjevati

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
10:56 15.09.2014.

covjece, vec je neko brze-bolje i knjigu napisal...

Avatar Feniks
Feniks
21:16 14.09.2014.

Došao je tiho i ušao u legendu!

Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:52 14.09.2014.

Vrlo važna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije