Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANBRAČNI PROBLEMI

Suspendirali na godinu dana, razlog će vas iznenaditi...

KOR, FINA, Schwimm WM Gangju
EXPA/PIXSELL
15.10.2020.
u 14:54

Setoa je kaznio Japanski plivački savez zbog kršenja standarda sportskog ponašanja te organizacije, a lišen je natjecanja i službenog treninga dokraja ove godine

Četverostruki svjetski plivački prvak Japanac Daiya Seto (26) suspendiran je dokraja godine zbog izvanbračne veze, prenose japanski mediji.

Setoa je kaznio Japanski plivački savez zbog kršenja standarda sportskog ponašanja te organizacije, a lišen je natjecanja i službenog treninga dokraja ove godine. Seto je oženjen i otac, a skandal je nastao krajem rujna kada je jedan tabloid objavio videozapis kako Daiya ulazi s ljubavnicom u hotel.

Od japanskih sportaša traži se da se ponašaju uzorno, a svako odstupanje strogo se sankcionira.

 

Velika japanska nada za olimpijsku medalju ipak će moći nastupiti na OI u Tokiju nakon što se službeno ispričao za svoje ponašanje, a bit će mu omogućeno privatno treniranje.

Aktualni svjetski prvak na 200 i 400 metara mješovito je prije četiri godine na OI u Riju osvojio broncu na 400 mješovito. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije