Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI BEZ DRAGULJA

Sušić: Što smo mogli napraviti? Kleknuti pred Halilovićevog oca?

Alen Halilović, Hrvatska U-17 (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
24.05.2013.
u 14:57

- Ne vjerujem da će Štimac povesti Alena na SP u Brazil. Pozvao ga je u reprezentaciju samo da završi ovu priču - komentirao je bosansko-hercegovački izbornik

Odluka Alena Halilovića da igra za hrvatsku reprezentaciju nije previše iznenadila bosansko-hercegovačkog izbornika Safeta Sušića. Podsjetimo, veznjak Dinama u četvrtak je izjavio da je odluka definitivna i da nikad nije dvojio čiji dres misli nositi u budućnosti.

- Ne znam što se moglo učiniti? Da idemo kod njegovog oca i da kleknemo? Dečko je odlučio da igra za Hrvatsku i želim mu sreću. Meni je to logična stvar, ako je neko rođen u Hrvatskoj i ako je igrao za mlađe reprezentacije, zašto bi sada trebao igrati za drugu reprezentaciju?

Sušić ne daje Dinamovom talentu prevelike šanse da konkurira za momčad vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Previše je mlad da bi mogao konkurirati. Ako se Hrvatska kvalificira, ne vjerujem da će Halilović imati mjesto u ekipi za SP. Već u kvalifikacijama za sljedeće SP može biti ključan igrač. Štimac ga zove samo da bi završio tu priču i ja ne znam što smo mi više mogli učiniti kada je on u pitanju - zaključio je Sušić.

>> Halilović: Igrat ću za Hrvatsku, nikad nisam dvojio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije