Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OTKAZA RAJEVCU

Sušić ponovno kandidat za alžirsku klupu

safet sušić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.10.2016.
u 00:30

Alžir je loše započeo posljednji dio kvalifikacija i sada mora nadoknaditi propušteno.

Nakon tri mjeseca i remija protiv Kameruna (1:1) u prvom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, alžirski nogometni savez raskinuo je ugovor s Milovanom Rajevcem. Odlazak Rajevca je u tamošnjim medijima pokrenuo priče o njegovu nasljedniku, a popularne pustinjske lisice mogao bi preuzeti bivši izbornik BiH Safet Sušić, koji se s Alžirom dovodio u vezu i prije nego što je imenovan Rajevac.

Alžir je loše započeo posljednji dio kvalifikacija i sada mora nadoknaditi propušteno. Novog izbornika čekaju još Nigerija i Zambija.

>> Safet Sušić: Klupa Srbije? Zašto ne?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije