Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI STATUS Kako u reprezentaciji Hrvatske stvari stoje sa suprugama i djevojkama

Supruga Joeya Didulice treba roditi na dan finala SP-a

sp-did-txt.jpg
import
05.06.2006.
u 10:20

Velika većina ljepših polovica naših reprezentativaca stići će u Njemačku i na mjestu događaja bodriti svoje muškarce. Neke, poput Stefanije Tudor, koja je prije neki dan rodila malog Roka, neće prema Njemačkoj. Vjerojatno neće ni Kate Didulica. Iz Beča nam stižu vijesti da je u poodmakloj trudnoći, a termin je prikladan.

Trebala bi roditi na dan finala Svjetskog prvenstva prijateljima se povjerio Joe Didulica, kojemu sigurno ne bi zasmetalo da ne bude na porođaju ako bi igrao na toj utakmici. One koje idu podijeljene su u dvije skupine. Dio supruga i djevojaka pripremio se za čarter-letove i samo će dolaziti na utakmice. A one koje se odluče sve vrijeme biti u Njemačkoj smještaj imaju u Bad Bruckenauu.

U kampu naše reprezentacije. Supruge i djevojke, kako stvari stoje, bit će smještene u luksuznom hotelu Dorint, koji je svega stotinjak metara udaljen od zamka u kojem će biti njihovi voljeni. I taj detalj dokazuje liberalnost izbornika Zlatka Kranjčara. Još nam je u sjećanju slika iz Termi Čatež, s priprema reprezentacije. Dariju Šimiću u posjet je stigla supruga Jelena i sin Roko. Prekaljeni profesionalac nije se s njima našao u hotelu, već su se družili na travnatom platou. Dario, pa možeš ti suprugu dovesti u hotel obratio se Šimiću izbornik Kranjčar.

Mali je nešto bolestan gotovo je Šimiću bilo neugodno. Naravno, vrijeme susreta bit će ograničeno, dnevno će naši igrači imati nekoliko slobodnih sati na raspolaganju i njih će moći trošiti na druženje s obiteljima, odnosno djevojkama. A kakvo je stanje na području oženjenih i neoženjenih u našoj "repki"?

Oženjeni vode s 14:9. I ako je suditi po onoj da su oženjeni muškarci zreliji i ozbiljniji od neoženjenih, onda je i to dodatna kvaliteta naše selekcije. Po onome što se može vidjeti u reprezentaciji, klasične podjele na oženjene i neoženjene nema.

Kada su zajedno, atmosfera je odlična. A u slobodno vrijeme dijele se u nekoliko skupina. Društvo za šetnju čine Pletikosa, Tudor i Ivan Leko, kartaši su braća Kovač, Šimunić, Olić, Tokić, Butina, Šimunić i Klasnić, spavači su Srna i Kranjčar, trojka iz Dinama Modrić, Bošnjak i Buljat nerazdvojna je, a Pršo, Tomas, Jerko Leko, Didulica, Vranješ, Balaban, Babić i Šerić spadaju u "slobodnjake".


Bračni status naših reprezentativaca

Oženjeni: Pletikosa - Angela, Didulica - Kate, Butina - Anamarija, R. Kovač - Anica, Tokić - Željka, Šimić - Jelena, Bošnjak - Andrijana, Tudor - Stefanija, N. Kovač - Kristina, I. Leko - Tina, Pršo - Carole, Olić - Natali, Balaban - Iva, Klasnić - Patrizia. Neoženjeni: Šimunić - ne želi reći, Tomas - slobodan, Srna - Mirela Forić, J. Leko - slobodan, Vranješ - krije vezu, Modrić - Vanja Juraić, Babić - slobodan, Kranjčar - Simona Fistrić, Šerić - nepoznato.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije