Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ona je zadovoljna

Supruga bivšeg dinamovca još jednom podsjetila u kakvoj raskoši živi

Marta Fernandes
Foto: Instagram
10.09.2017.
u 17:16

Prelaskom u Alanyaspor nije zadovoljan samo Junior Fernandes već i njegova supruga Marta koja često objavljuje fotografije na kojima pokazuje u kakvoj raskoši živi

Junior Fernandes bio je Dinamov najbolji igrač početkom sezone. Potpisao je trogodišnji ugovor s Alanyasporom gdje je lani bio na posudbi.

Turci su za Čileanca platili oko dva milijuna eura, koji u novom klubu sigurno ima veću plaću nego što je imao u Dinamu.

Prelaskom u Alanyaspor nije zadovoljan samo Junior Fernandes već i njegova supruga Marta koja često objavljuje fotografije na kojima pokazuje u kakvoj raskoši živi.

Trenutačno je u Parizu i nedavno je objavila  fotografiju na kojoj u rukama drži vrećice poznatih modnih brendova. Svako malo Marta Fernandes na svom Instagramu podsjeti na luksuz.

Komentara 20

RI
ribar110
17:40 10.09.2017.

Ma divna si,vjerojatno nisi znala da igra nogomet kad si ga upoznavala.Osvojio te šarmomom,poznavanjem povijesti i kulturnih znamenitosti Pariza.

UU
uhljeb u holdingu
18:59 10.09.2017.

Jadno balavo sponzorsko, koga to uopće zanima. Nisam baš nešto siguran da tu ima imalo ljubavi, ovaj si je kupio ženu a ukazala joj se prilika pa se mala dobro unovčila, jebi ga takvih je puno, vjeru za večeru.

ZV
Zvijer
20:43 10.09.2017.

Tipican primjer, on ima love a ona mu ga dobro pljuga i odmah stizu tasne od Lui Voutona, Guccia i Chanela. Takve veze ne opstaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije