Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Superveleslalom u Bormiju odgođen za utorak, spust u srijedu

Filip Zubčić
Igor Kralj/PIXSELL
28.12.2020.
u 11:01

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Bormiju je pao snijeg koji organizatori nisu uspjeli ukloniti sa staze te tako jamčiti sigurnije uvjete za natjecatelje.

Organizatori utrka za Svjetski kup skijaša u talijanskom Bormiju, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta bili su prisiljeni za utorak odgoditi superveleslalom koji je trebao biti održan danas sa startom u 11.30 sati.

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Bormiju je pao snijeg koji organizatori nisu uspjeli ukloniti sa staze te tako jamčiti sigurnije uvjete za natjecatelje.

Ujedno, zbog loših vremenskih uvjeta ni helikopteri nisu mogli letjeti pa su organizatori i izaslanici Međunarodne skijaške federacije (FIS) aktivirali pričuvni plan.

Tako će superveleslalom na stazi Stelvio biti na rasporedu u utorak sa startom u 11.30 sati, dok je spust, koji je trebao biti održan u utorak, prebačen za srijedu, također s početkom u 11.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije