Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COPA LIBERTADORES

Superclasico ponudio dramu u Madridu: River Plate osvojio naslov

River Plate
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
09.12.2018.
u 23:03

River je tako na kraju stigao do četvrtog naslova u povijesti Copa Libertadoresa, dok je Boca izgubila peti finale.

Pravu dramu ponudila je uzvratna utakmica finala Copa Libertadoresa između River Platea i Boca Juniorsa koja se večeras igrala u Madridu.

Nakon što je prva utakmica završila 2:2, večeras također nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1), pa je odluka pala u produžecima gdje je River slavio s 3:1.

Takav rasplet teško se mogao predvidjeti nakon prvih 45 minuta jer Boca je golom Benedetta povela u 44. minuti. Međutim, River se vratio u igru u 68. minuti kada je za 1:1 zabio Pratto.

River Plate
1/8

Da se Boci ne piše dobro u produžetku moglo se naslutiti u 92. minuti kada je Wilmar Barrios dobio drugi žuti karton te je morao  ranije od ostalih u svlačionicu.

U 109. minuti za 2:1 je spektakularno zabio Quintero, da bi konačan rezultat u posljednjim sekundama postavio Martinez i to iz kontre kada nije imao težak zadatak pospremiti loptu u praznu mrežu.

River je tako na kraju stigao do četvrtog naslova u povijesti Copa Libertadoresa, dok je Boca izgubila peti finale.

Utakmica je odigrana uz velike mjere osiguranja. Španjolci su angažirali više od 2.500 policajaca, a bile su spremne su i dodatne snage. Angažirano je i više od 1.000 zaštitara i redara. Međutim, prije i za vrijeme utakmice nije bilo izgreda.

Komentara 3

DA
DarthVader
11:43 10.12.2018.

Bravo River

DI
Diosiario
23:20 09.12.2018.

River <3

ZW
zweistein
23:17 09.12.2018.

nema fotografija...dakle nije bio onaj narkoman...."božja ruka"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije