Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA OBJAVA

Beyonce i Coldplay nastupaju u poluvremenu Super Bowla

Singer Beyonce arrives at TIDAL X: 1020 concert at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York October 20, 2015. REUTERS/Brendan McDermid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
08.01.2016.
u 14:00

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, 34-godišnja Beyonce, gledatelje je u poluvremenu Super Bowla zabavljala prije tri godine.

U poluvremenu Super Bowla, finala američkog profesionalnog nogometa koje će se 7. veljače igrati u Santa Clari na stadionu momčadi San Francisco 49ersa, nastupit će još jednom Beyonce, a pozornicu će podijeliti s britanskom skupinom Coldplay.  

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, 34-godišnja Beyonce, gledatelje je u poluvremenu Super Bowla zabavljala prije tri godine. Neće joj biti problem dijeliti pozornicu s Coldplayem jer se dobro poznaju, odnosno Beyonce je na najnovijem albumu britanskih glazbenika "A Head Full Of Dreams" gošća s pjesmom "Hymn For The Weekend".

Super Bowl je jedan od najvećih sportsko-zabavnih događaja u SAD-u kojeg izravno prenose brojne televizijske postaje i tako pred male ekrane privuku i više od 100 milijuna gledatelja. Prošle je godine na poluvremenu nastupila Katy Perry, a ranije su gledatelje u poluvremenu zabavljali Red Hot Chili Peppers, Madonna, Justin Timberlake i Rolling Stonesi.

>> Golotinja, Kim Kardashian i 4,5 milijuna dolara – pogledajte najbolje Super Bowl reklame

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije