Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Sunderland Gyana nudi e-mailom, Kaku želi Inter

'Ghana\'s striker Asamoah Gyan (R) celebrates after scoring the second goal during the 2010 World Cup round of 16 football match USA vs. Ghana on June 26, 2010 at Royal Bafokeng stadium in Rustenburg.
'TIMOTHY A. CLARY'
15.06.2011.
u 16:20

Sunderland je na vrlo zanimljiv način obznanio da je njihov napadač Asamoah Gyan na prodaju

Najbolje klubove o tome su obavijestili e-mailom. Juventus je, pak, ponudio 35 milijuna eura za napadača Atletico Madrida Sergija Agüera, a Arsenal za Šahtarova veznjaka Williana 12 milijuna eura.

Chelsea je odustao od Javiera Pastorea nakon što im je Palermo poručio da žele čak 50 milijuna eura. Inter i Milan žele u svoje redove dovesti Kaku, a spremni su izdvojiti 30 milijuna eura. No, Real Madrid želi barem 40 milijuna za veznjaka kojeg je 2009. platio čak 67 mil.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije