Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u HNS-u

Sukobi i vrijeđanja na seminaru sudaca: 'Ovo ti je zadnji put. Nisam ti ja neki balavac'

Suci
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.02.2017.
u 16:43

Navodno je Batinić tipkao po mobitelu kad mu je predavač Vitković bacio lopticu u glavu.

Na nedavno održanom HNS-ovom seminaru nogometnih sudaca i kontrolora sudaca u Medulinu bilo je vrijeđanja, prijetnji i naguravanja, a prednjačili su član sudačke komisije Miroslav Vitković i sudac Damir Batinić, pišu 24sata.

Vitković je tijekom predavanja na snimkama analizirao pogreške, a u ruci je imao lopticu, koju bi dobacio sucu od koga je tražio odgovor i pojašnjenje pogreške.

Navodno je Batinić tipkao po mobitelu kad mu je doletjela loptica u glavu, što ga je razbjesnilo, pa je uz povike: ''Ovo ti je zadnji put. Nisam ti ja neki balavac'' otišao iz predavaonice. 

A sukobili su se i Draženko Kovačić, kontrolor tjelesne pripreme sudaca, i Andrej Burilo koji mu je prigovorio da ne radi kako treba jer je Ante Vučemilović, sudac elitne skupine, uz puno muke, tek iz drugog pokušaja prošao kontrolu tjelesne spreme. 

- Da, bio je verbalni sukob na predavanju između Vitkovića i Batinića, i nesporazum između Kovačića i Burila, i to je sve. Ništa se posebno nije događalo, a taj među nama koji vam je otkrio detalje je za ludnicu, a ne za nogometni teren - kazao je iznenađeni Ante Kulušić, čelnik sudačke oraganizacije.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Dinamo uz sudački poguranac do pobjede u Vinkovcima

Komentara 2

RO
Robinhood3
05:50 27.02.2017.

nisi ti balavac ali si lopov i tatin sucker....

CA
calcaneus
17:15 26.02.2017.

Osjecanima nitko nista ne moze jer oni odraduju kad zatreba kao danas u Vinkovcima protiv Cibalije !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije