Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSURD Direktor Juga najavljuje žalbu

Sukno nokautiran pa kažnjen s 500 eura!?

23.03.2009.
u 21:24

Stegovni sudac Jadranske vaterpolske lige Mladen Katunarić stavio je točku na incident na utakmici Budvanska rivijera - Jug kada je jedan gledatelj udario Jugova direktora Gorana Sukna, radi čega je utakmica bila nakratko prekinuta. Budvanska rivijera je zbog toga kao organizator utakmice kažnjena novčanom kaznom od 800 eura, čemu je Povjerenstvo za natjecanje pridodalo tzv. mandatnu kaznu od 1350 eura. Predsjednik domaćeg kluba kažnjen je sa 600 eura i dvije utakmice, a Goran Sukno s 500 eura i jednom utakmicom zabrane obnašanja bilo kakve službene dužnosti.

– Žalit ću se sigurno, jer ni za što nisam kriv. I kakva je to kazna zabrane obnašanja službenih dužnosti na utakmici kad ja ionako ništa važno ne radim. Bolje da su me kaznili s pet utakmica zabrane nego s 500 eura – rekao je Goran Sukno koji se s Jugom nije vratio iz Genove, nego je otputovao u Rim na ždrijeb četvrtfinala Eurolige.

Katunarić je mogao kazniti Budvansku rivijeru i igranjem jedne ili dviju utakmica bez gledatelja, ali kako Budvani u posljednjem kolu ugošćuju Koprane, očito je procijenio da takva kazna ne bi imala smisla.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije