Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO

Šuker u Belfastu potpisao novi ugovor, HNS dobio sponzora do 2026.

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
15.11.2016.
u 16:38

– Ponosan sam što je Nike kao svjetski lider želio ugovor s HNS-om do 2026. godine jer to je potvrda reputacije Saveza, naše reprezentacije i naših nogometaša u svjetskim razmjerima. Nike je do sada bio sjajan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj – izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i Nikeov direktor sportskog marketinga za centralnu i istočnu Europu Mark de Klerk potpisali su danas u Belfastu ugovor između HNS-a i tvrtke Nike, Inc. do 2026. godine.

Tijekom dosadašnjeg 16-godišnjeg partnerstva s Nikeom, hrvatska reprezentacija nastupila je na tri svjetska i četiri europska prvenstva, a ovakav dugoročni dogovor dovoljno govori o izvrsnoj dosadašnjoj suradnji između HNS-a i svjetskog tržišnog i tehnološkog lidera u proizvodnji sportske opreme.

Razgovori o produžetku postojećeg ugovora koji je vrijedio do 2020. godine započeli su u rujnu u Portlandu kada je Davora Šukera u sjedištu Nikea primilo rukovodstvo kompanije, prilikom čega je potvrđeno obostrano zadovoljstvo uspješnim dosadašnjim partnerstvom.

– Ponosan sam što je Nike kao svjetski lider želio ugovor s HNS-om do 2026. godine jer to je potvrda reputacije Saveza, naše reprezentacije i naših nogometaša u svjetskim razmjerima. Nike je do sada bio sjajan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj, kao što je dao i doprinos prepoznatljivosti hrvatske reprezentacije u svijetu. Nike i HNS povezuje predanost izvrsnosti i ljubav prema nogometu te me istinski veseli ovaj dogovor oko dugoročne suradnje – izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Veseli nas nastavak suradnje s Hrvatskim nogometom savezom i hrvatskom reprezentacijom koja je redoviti sudionik velikih natjecanja. Hrvatski nogometaši inspiriraju navijače diljem svijeta i ponosni smo na nastavak ovog partnerstva. Našim dizajnerima bit će i dalje izazov i zadovoljstvo raditi na jednom od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu te ćemo nastaviti hrvatskim reprezentacijama isporučivati vrhunske proizvode – dodao je Mark de Klerk iz Nikea.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

>> Davor Šuker posjetio grob legendarnog Georgea Besta

Komentara 6

MA
matildica
17:07 15.11.2016.

nego jadovi utakmica se ne prenosi na HTVu zašto?

PR
protuudar
22:06 15.11.2016.

A možete li vi nas sponzorirati prijenosom utakmica reprezentacije i 1. HNL utakmica na nekoj od nacionalnih televizija, mislim tek toliko, jer ima nas par sto tisuća koji bismo to željeli gledti, ili je to nastup rezerviran samo određene skupine !??

TH
than
00:08 16.11.2016.

Kupite novce od sponzora, od onih koji prenose meceve, cak i reprezentaciju moramo gledati na privatnim televizijama... Samo me zanima gdje te silne pare zavrsavaju. Ovaj ugovor s Nike-om je sigurno donio dobre pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije