Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR ŽDRIJEBA

Šuker poziva na opću mobilizaciju: Nadam se podršci navijača

šuker,kovač
Luka Stanzl/PIXSELL
21.10.2013.
u 17:23

– Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem – smatra Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker prokomentirao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu koji nam je dodijelio reprezentaciju Islanda.

– Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika preko igrača do saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Jedino ako svi damo sve od sebe možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio izuzetno važan uspjeh za hrvatsku reprezentaciju i Hrvatski nogometni savez – rekao je Davor Šuker, prenosi stranica HNS-a.

Šuker napominje da su Islanđani u naletu.

– Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem.

Reprezentaciju će voditi izbornik Niko Kovač koji je na toj poziciji naslijedio Igora Štimca.

– Vjerujem u izbornika Kovača i njegov stručni stožer, da će izvrsno pripremiti momčad za ovaj izazov. Nadam se punom stadionu i odličnoj podršci navijača u Zagrebu jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo u interesu svih nas – zaključio je prvi čovjek HNS-a.

>> Kovač: Kako to Bog namjesti, triput smo već pobjeđivali Lagerbäcka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije