Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I HNS ĆE POMOĆI

Šuker poručio Slavoncima: Hrvatska je reprezentacija uz vas

Šuker
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
20.05.2014.
u 12:19

HNS će se odreći zarade od prodaje ulaznica za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Malija

I Hrvatski nogometni savez uključio se u akciju pomaganja stradalima od poplava u Slavoniji. HNS je odlučio da će odreći zarade od prodaje ulaznica za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Malija (igra se 31. svibnja u Osijeku) te kvalifikacijski susret mladih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine (28. svibnja u Zagrebu).

Polovica prihoda od prodaje ulaznica od utakmice u Osijeku bit će uplaćena za Gunju, dok će druga polovica ići na račun Hrvatskog Crvenog križa.

– Slavonija je puno dala hrvatskom nogometu i nadam se da će naš doprinos pomoći u naporima da se ponovno izgradi ono što su poplave uništile. Duboko suosjećamo sa svima koji su izgubili domove, izražavamo sućut onima koji su izgubili članove obitelji te pozivamo sve navijače da kupnjom ulaznica sudjeluju s nama u pomoći našim Slavoncima i Slavonkama. Hrvatska je reprezentacija uz vas, kao što ste vi uvijek bili uz nas – poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Oglasio se i predsjednik Fife Sepp Blatter.

– Uime naše nogometne zajednice želim izraziti žaljenje zbog kritičnih situacija u vašim zemljama zbog velikih poplava te solidarnost sa svima koji su pogođeni ovom katastrofom. Fifa misli na bosanski, hrvatski, rumunjski i srpski narod u ovim teškim trenucima. Budite sigurni da ćemo pružiti bilo kakvu pomoć koju zatražite – napisao je Blatter u pismu upućenom Šukeru, predsjedniku Nogometnog saveza BiH Elvedinu Begiću, predsjedniku Nogometnog saveza Rumunjske Razvanu Burleanuu te Nogometnog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću.

>> Šuker: Želim da se ponašamo kao članica EU, a ne kao Srbi i Turci

Komentara 10

ST
strikan1
13:19 20.05.2014.

Bravo gospodine Blatter, pogledaj broj žiroračuna Hrvatskog crvenog križa i uplati nekoliko milijuna eura bez da to od tebe bude netko tražio.

FZ
filip.zeravica.9
15:05 20.05.2014.

velike zarade od ulaznica

LA
laki13
17:20 20.05.2014.

ova gospoda iz Hns a su pravi dobrotvori samo mi to ne kužimo, one zlatnike je htio donirati za Slavoniju....mogla bi karta za tekmu biti 500 kn pa da vidiš što gospoda doniraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije