Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR ŠUKER S ĆIROM

Šuker odbio reći zašto nije imao oproštajnu utakmicu

šuker
18.06.2010.
u 13:45

Na travnjaku blizu pohorskog hotela Arena, dok je Ćiro naganjao svoje nogometaše iz Šangaja, jedno poznato lice bilo je s njima.

Davor Šuker još je u formi, nos za gol nije izgubio, bolji je od Ćirinih aktualnih napadača. No ne vraća se nogometu, odradio je trening radi sebe, da zadrži kondiciju. I dok hrvatske medije ignorira, za slovenske je rekao:

– Ne iznenađuje slab dojam na SP-u u prvom krugu, još se svi privikavaju, a favoriti su ostali isti.

Slovencima je savjetovao da razmišljaju utakmicu po utakmicu i ne raspravljaju odmah o visokim dosezima, a za Hrvatsku, koja nije u JAR-u, imao je razumijevanja:

– Imala je tešku skupinu u kvalifikacijama, ali sada će zato u kvalifikacijama za Euro još više gristi.

Na upit zašto u Hrvatskoj nije imao oproštajnu utakmicu, nije želio odgovoriti, pokazao je na hrvatske novinare i zašutio, svjestan da bi to bila poslastica. (rj)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije