Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker nakon poraza: Ponosan sam na igrače i stručni stožer

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
12.06.2017.
u 07:26

- Mi smo prvi u skupini, mi smo najkvalitetniji i odlučujemo sami o sebi. Siguran sam u plasman u Rusiju 2018. godine. Glave gore - rekao je Šuker

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je izgubila na gostovanju kod Islanda (1:0) što joj je prvi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon susreta je ohrabrio vatrene.

- Nemam kome što zamjeriti, naprotiv, ponosan sam na naše igrače i na stručni stožer. Hvala im za sve što su napravili u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Mi smo prvi u skupini, mi smo najkvalitetniji i odlučujemo sami o sebi. Siguran sam u plasman u Rusiju 2018. godine. Glave gore - rekao je Šuker, prenosi stranica HNS-a.

1/24

Hrvatska i Island nakon šest odigranih kola imaju po 13 bodova, dok su Turska i Ukrajina skupili po 11. Čačićeve izabranike do kraja kvalifikacija očekuju još četiri utakmice među kojima su dva gostovanja kod snažnih suparnika, Turske i Ukrajine. Nešto lakši posao imat će u domaćim susretima protiv Kosova i Finske.

Komentara 27

DU
Deleted user
07:57 12.06.2017.

Čega se pametam srami, budala se ponosi !!!!!

ST
Stipan
07:56 12.06.2017.

Ovaj je imao u nogama a u glavi ništa , a sad još manje .

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:00 12.06.2017.

Možda je drug Davor gledao neku drugu utakmicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije