Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker: Modrić je prekinuo dominaciju Ronalda i Messija

Davor Šuker
Foto: Reuters
1/8
24.09.2018.
u 23:48

- Ovo je prvenstveno priznanje Luki za njegovo nogometno umijeće, znanje i vještinu, ali i uporan rad koji je uložio svih ovih godina u svoj razvoj - rekao je Šuker

Luka Modrić večeras je postao prvi hrvatski nogometaš koji se okitio titulom najboljeg na svijetu u izboru svjetske nogometne organizacije Fife. Modrić je u Londonu primio nagradu The Best u društvu svoje obitelji, a među prvima mu je čestitao predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je 1998. godine u Fifinom izboru bio treći na svijetu, što je do večeras bio najveći pojedinačni uspjeh jednog hrvatskog nogometaša. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza uživo je čestitao Luki Modriću na tituli.

- Smatram da je Luka ovu nagradu apsolutno zaslužio jer je napravio povijesne uspjehe s Hrvatskom i Realom. U godini Svjetskog prvenstva to natjecanje mora imati ključnu ulogu u ovakvom izboru, a Luka je kao kapetan i najbolji igrač poveo Hrvatsku do nevjerojatnog srebra. Teško je prekinuti dominaciju Cristiana Ronalda i Lea Messija i to Lukin uspjeh čini još većim. Nevjerojatan je to podvig za igrača iz Hrvatske i sjajna inspiracija za sve nogometaše iz, uvjetno rečeno, malih zemalja - rekao je Šuker i dodao:

Davor Šuker
1/6

- Ovo je prvenstveno priznanje Luki za njegovo nogometno umijeće, znanje i vještinu, ali i uporan rad koji je uložio svih ovih godina u svoj razvoj. Indirektno, ovo je ujedno i veliko priznanje njegovim suigračima u Hrvatskoj i Realu, ali na taj uspjeh mogu biti ponosni i svi koji su sudjelovali u Lukinom nogometnom razvoju. Na kraju, ovo priznanje je na ponos svima nama u hrvatskom nogometu jer osim što se možemo pohvaliti drugom najboljom reprezentacijom svijeta, možemo s ponosom reći da imamo i najboljeg nogometaša svijeta. Bravo Luka!

Zlatko Dalić bio je u konkurenciji za najboljeg trenera.

- Čestitam i našem izborniku Zlatku Daliću koji je bio među tri najbolja trenera u društvu svjetskog prvaka Deschampsa i trostrukog klupskog prvaka Europe Zidanea, što dovoljno govori o tomu kakav smo uspjeh napravili u Rusiji ove godine. Ova večer zaokružila je sliku jedne prekrasne godine za hrvatski nogomet i neka nam svi ovi uspjesi budu inspiracija za budućnost.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

 

Komentara 11

IV
ivica.vranjic
07:59 25.09.2018.

Čitam ove vaše komentarčiće i isčitavam svu vašu bijedu, jal, zlobu i nemoć. Možete samo na ovakvim portalima svu svoju žuč i nesposobnost ispoljavat. I to sve govori o vama sitne, male, nerealizirane duše. Luka Modrić je prvenstveno svojim radom, odricanjem, dosljednošću i vjerom u sebe postigao sve! Hvala mu na tome, hvala svima koji svojim djelima nadahnjuju mlade da idu njihovim putem, da uzmu takve za uzor. I da ne svraćaju na ovakve stranice gdje jedino egzistiraju ovakve spodobe kakve ste vi koji ne morate vidjeti ljepotu, pozitivu, radost i jednostavnost trenutka, vremena, života!

HR
Hrvatska
00:17 25.09.2018.

Tako je gospodine Suker.

SJ
Sve je uzalud
06:03 25.09.2018.

.....koliko lopova i utajivaca poreza na jednom mjestu u hramu lopovluka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije