Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje

Šuker: HNS poštuje načelo presumpcije nevinosti

Davor Šuker
Foto: Reuters
1/5
07.11.2018.
u 13:30

Sasvim je razumljivo i legitimno da Fifa ili Uefa provode određene istražne radnje prema zaprimljenim prijavama

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker kratko je komentirao napise u nekoliko hrvatskih medija o statusu izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića, piše na internetskoj stranici HNS-a.

'Kao što smo već nekoliko puta naglašavali, Hrvatski nogometni savez poštuje jedno od temeljnih ustavnih načela, a to je presumpcija nevinosti. U tom kontekstu, HNS prepušta državnim institucijama da u pravednim postupcima utvrde opravdanost neke sumnje, a Savez će do pravomoćnosti svake presude vjerovati u nevinost te neće komentirati postupke koji su u tijeku. Prema tome, i HNS i g. Vrbanović komentirat će ovaj slučaj kada odluka suda bude pravomoćna.

Davor Šuker
1/6

Nadalje, sasvim je razumljivo i legitimno da Fifa ili Uefa provode određene istražne radnje prema zaprimljenim prijavama. HNS također neće javno komentirati takve postupke poštujući načelo povjerljivosti, ali Savez će dati podršku tom procesu dijeleći potrebne povratne informacije istražiteljima.'

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marko1337
09:29 08.11.2018.

Davore, naša jugo srpska bara ne poznaje to načelo, jer oni su imali UDBA-u koja je sudila i tužila i skidala glave. Zato su tako grčevito spriječavali udbaške ubojice perkovića i mustača da im se sudi. Na žalost ta gamad i danas terorizira narod, ima svoje medije i to će trajati sve dotle dok ne provedemo lustraciju ili dok nas ne nestane.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:41 07.11.2018.

brend,kaj buš ak ti "lega"završi u bajbukani?

AE
Aedes2017
16:54 07.11.2018.

Šuker nema blage veze što znači ta riječ.Nije znao koja je lijeva a koja desna strana korza u Osijeku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije