Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Suigrač otkrio Ronaldovu neobičnu naviku pod tušem: Tjera igrače da to rade...

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.06.2016.
u 20:55

- Dođe u svlačionicu i kaže: 'Ja ću napraviti više sklekova nego ti pod tušem.' I da, napravi ih više nego bilo tko - kaže Fonte.

Jose Fonte, branič portugalske reprezentacije otkrio je neobičnu naviku svog suigrača Cristiana Ronalda. Zvijezda Reala, naime, često nakon utakmice pod tušem tjera igrače da se natječu s njim tko će napraviti više sklekova. 

- Dođe u svlačionicu i kaže: 'Ja ću napraviti više sklekova nego ti pod tušem.' I da, napravi ih više nego bilo tko. To samo pokazuje koliko se voli natjecati. Po tome je daleko ispred svih - kaže Fonte i dodaje:

- Volim Messija, ali Ronaldo je Ronaldo. Znam ga još kao mladića, a vidio sam ga milijun puta u teretani. Kad svi odu kući, on i dalje trenira. Njegova radna etika i želja da bude najbolji je nevjerojatna. 

Fonte dodaje i kako Ronaldu zbog slave nije lako jer ne može doći negdje, a da svi ne navale na njega.

- Ljudi misle da je super biti Cristiano, ali ima to i svojih mana. No, on je za mene uvijek inspiracija - zaključio je Fonte.

>>Pogledajte zašto se cijela Europa smije hrvatskoj navijačici!

>>Ronaldo pokazao veliko srce: Moj brat Luka Modrić je plakao i nisam mogao slaviti

Komentara 5

DU
Deleted user
22:39 29.06.2016.

Eto, a mi očekivali da ravnalom mjeri tko je bolji strijelac.

DU
Deleted user
23:46 29.06.2016.

Ne može da ni u dućan ni u kino jer svi odmah skaču na njega. To je sam izjavio.

Avatar KiM
KiM
01:03 30.06.2016.

to ti znas po sebi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije