Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledatelji u šoku

Sudac pogođen kopljem u glavu na atletskom natjecanju u Njemačkoj

bacanje koplja
DPA/Pixsell
26.08.2012.
u 21:50

Iskusni 75-godišnji sudac krenuo je mjeriti udaljenost izbačenoga hica dok je koplje još letjelo.

Stravična se nesreća dogodila na jednom atletskom natjecanju u njemačkom Düsseldorfu. Iskusni, 75-godišnji sudac pogođen je kopljem u glavu kada je prilikom jednoga hica krenuo mjeriti udaljenost pokušaja dok je koplje još bilo u zraku. List Spiegel otkriva kako je nesretnom čovjeku teško oštećena karotidna arterija, a do dolaska hitne pomoći pomoć su mu pružali gledatelji i prisutno medicinsko osoblje na stadionu. Sudac je izgubio puno krvi, ali je na vrijeme helikopterom prevezen u obližnju bolnicu gdje je hitno operiran i njegovo stanje je, prema zadnjim informacijama, stabilno. Ali, i dalje je u životnoj opasnosti.

Zbog onoga što su vidjeli, sedam je gledatelja palo u šok te im je pružana psihološka pomoć.

Ova nesreća pomalo podsjeća na onu s atletskog mitinga Zlatne lige u Rimu 2007. godine, kad je Finac Tero Pitkämäki kopljem pogodio skakača u dalj Salima Sdirija.

Ključne riječi

Komentara 5

FE
Felicijen
22:14 26.08.2012.

Za to nema dodatnih bodova...

ST
Stojimir
22:17 26.08.2012.

Uh strašno! Puno sreće i brzo ozdravljenje dedi.

DU
Deleted user
22:33 26.08.2012.

Je li se bacaču priznalo to bacanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije