Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIO PLAZIBAT

Sudac kojeg je Plazibat poslao u nokdaun dobio priliku revanširati se našem kickboksaču

Zagreb: Antonio Plazibat na treningu
Jurica Galoic/PIXSELL
07.12.2023.
u 23:47

Naš je borac pritisnuo protivnika i tražio priliku za nokaut, no zvono je označilo kraj runde. Kako su obojica nastavili razmjenjivati udarce, sudac Edward Strijkert je uskočio među njih kako bi ih razdvojio.

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat ove je godine imao samo jedan nastup. Solinjanin je sredinom lipnja na Glory: Collision 5 priredbi u Rotterdamu nokautom u petoj rundi izgubio protiv klupskog kolege Tariqa Osara, piše Croring. Naš borac se od druge runde borio sa slomljenom rukom što je umanjilo šansu za pobjedom u meču za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Početkom studenog Osaro je dobio priliku boriti se za naslov, te je jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv dugogodišnjeg prvaka Rica Verhoevena.

A u meču između Plazibata i Osara dogodila se nesvakidašnja situacija krajem druge runde.

Naime, naš je borac pritisnuo protivnika i tražio priliku za nokaut, no zvono je označilo kraj runde. Kako su obojica nastavili razmjenjivati udarce, sudac Edward Strijkert je uskočio među njih kako bi ih razdvojio.

U tom trenutku Plazibat je zamahnuo i pogodio suca koji je završio u nokdaunu. Premda je Strijkert odmah ustao, organizatori su procijenili kako bi bilo bolje za nastavak borbe angažirati drugog suca.

Antonio je ovih dana dobio priliku ispričati se sucu Edwardu Strijkertu u RTL-ovoj emisiji na nizozemskoj televiziji.

Sudac je ispričao kako je proživio taj trenutak:

– Bilo je teško, ali to je moj posao. Odjednom sam se našao na tlu i pomislio kako je bolje da sam otišao u spasioce.

Potom je u studio ušao Antonio Plazibat noseći tanjur na kojem se nalazio ‘krompoes’, desert koji se sastoji od kroasana punjenog švicarskom kremom i preljevom od ružičaste čokolade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije