Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži zadovoljštinu

Sudac Bruno Marić tuži Uefu i Čulu

Bruno Marić Rusanova HNS (1)
Marko Lukunić/Pixsell
22.03.2011.
u 17:26

Bura oko suđenja Brune Marića na utakmici Cibalia – Dinamo u 21. kolu Prve HNL jedva da se stišala, a bjelovarski nogometni sudac prelazi u protunapad.

Daruvarski nogometni sudac Bruno Marić, čije se ime spominjalo tijekom kladioničarske afere kada ga je u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza uime Uefe ispitao njezin sada već bivši istražitelj Robin Bokšić, najavio je da će zadovoljštinu potražiti na sudu. I danas će u nazočnosti svog odvjetnika Vladimira Gredelja u zagrebačkom hotelu Westin nastupiti pred novinarima.

– Uefu ću tužiti jer mi je spominjanjem imena u nečemu u čemu nisam sudjelovao nanesena šteta kaljanjem moga imena te su mi povrijeđeni čast i dostojanstvo – rekao je Marić koji je bio spominjan u aferi namještanja nogometnih utakmica.

Marić je najavio i da će tužiti predsjednika Cibalije Željka Čulu.

– U njegovim izjavama nakon utakmice Cibalia - Dinamo ima elemenata za kaznenu prijavu. Zbog klevete ću zatražiti nadoknadu štete – naglasio je Marić.

Komentara 25

DU
Deleted user
17:53 22.03.2011.

Osim Uefe treba tužiti i HNS i RH. Dobivene presude bi valjda natjerale HNS i RH da se prestanu sluganski ponašati i da shvate da moraju biti primarno u funkciji zaštite hrvatskih građana a ne bjelosvjetskih hohštaplera.

EU
EuroAzija
18:11 22.03.2011.

Bilo je i vrijeme. Kod nas svaki dužnosnik bilo kojeg kluba bez ikakve odgovornosti i kazne može govoriti šta god želi protiv sudaca, delegata, ma bilo koga, vrijeme je da netko tome stane na kraju, a još posebno kad se radilo o utakmici Cibalije i Dinama gdje je svaki objektivni, normalni gledatelj vidio što se događalo, činjenicu da je Cibalija trebala dobiti barem pet crvenih kartona.

OR
ordoABchao
17:41 22.03.2011.

marić je inače govno i stvarno ga nebranim ali ovaj puta je u pravu, barem što se tiče utakmice u vinkovcima. bio sam na utakmici i reći ću vam da su igrači cibalije od prve minute toliko udarali dinamove igrače da sam se čudio kako sudac uopće dozvoljava da se igra nastavi. da je marić sudio kako je trebo vinkovčani bi završili sa 5-6 igrača u polju a mogi misliti kako bi ga onda napadali. tako je bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije